Wat begon in 1953 met friet verkopen vanuit een frietkar is anno 2020 uitgegroeid tot Brasserie-Vistaria de Fontein: een grote, moderne zaak waar nog steeds friet wordt verkocht, maar inmiddels ook heel veel meer.

In 1996 is KMI- Apeldoorn voor de eerste keer betrokken geweest bij een verbouwing van de Fontein. KMI heeft toen gezorgd voor een nieuwe inrichting, vitrines en koelmeubilair. In 2002 is KMI- Apeldoorn wederom betrokken geweest bij een uitbreiding van de Vistaria en heeft destijds de vitrines verplaatst en een deel ervan uitgebreid.

In 2019 hebben Ramon en Pascal de Witte (broers) de zaak overgenomen van hun ouders. Na een verbouwing van de brasserie in 2019 werd het ook tijd voor een grootschalige verbouwing van de Vistaria . Na prettige en intensieve overleggen met een specialistisch team mensen waaronder design-ontwerpster, adviseur en bouwbegeleider mocht Emondt KMI Fresh Food Interiors de gehele nieuwe inrichting van de Vistaria produceren, leveren en monteren.

Emondt KMI is er trots op voor de 3e keer op rij deze prachtige onderneming te hebben mogen verbouwen wij wensen de gehele Familie De Witte een hele fijne toekomst in deze moderne , warme en eigentijdse VISTARIA.

Vistaria de Fontein - Westkapelle