Slagerij Dalhuisen - Breukelen

Na drie intensieve weken van verbouwing heeft slagerij Dalhuisen maandag weer de deuren geopend.

De hele winkel is vernieuwd met een schitterende vitrine voor alle topproducten van de speciaalzaak in winkelcentrum Noord in Breukelen. ‘Het was een flinke klus, maar we zijn er heel blij mee. We kunnen weer even vooruit. Als lokale ondernemer moet je blijven investeren en vernieuwen in je zaak’, aldus slager Dalhuisen, die samen met zijn vrouw en team weer klaar staat voor de vele klanten uit Breukelen en ook uit de regio.

De ambachtelijke slager is onder meer bekend om het rundvlees van topniveau, afkomstig van eigen runderen van het Belgische Blauwe Dikbil ras dat geroemd wordt om zijn malse vlees. De koeien worden onder toezicht van vader en zoon bij boerderij van Rooij gemest. Samen bepalen ze wanneer het vlees op zijn best is. Vader en zoon laten de geselecteerde stukken vlees vervolgens lang rijpen, waardoor het nog zachter en voller van smaak wordt. Kortom, bij slagerij Dalhuisen & Zoon zijn kenners aan het werk.