Kwaliteitsslagerij Vermeer - Tilburg

Flitsverbouwing binnen 5 werkdagen!

Kwaliteitsslagerij Vermeer heeft in Tilburg twee vestigingen; één vestiging op het Wagnerplein en de andere op de Heyhoefpromenade. Broers Nard en Coen Vermeer runnen samen de twee winkels, volgens Nard werd het hoogtijd voor vernieuwing, er werd een nieuw plan gemaakt en Emondt KMI kreeg zijn vertrouwen voor de levering van het nieuwe winkelinterieur compleet met koeltechnische installatie, begin maart stond de levering gepland; ‘het moest een flitsverbouwing worden binnen vijf werkdagen!’

Zaterdagavond werd er gestart met slopen en dit alles onder de druk van een leveringsgarantie i.v.m. een dreigende van lock-down! Het werd uiteindelijk een goed georganiseerde en geslaagde operatie, met een prachtig nieuw en spectaculair eindresultaat! We zijn inmiddels ruim een maand verder en kijken samen met Nard terug op deze voor ons allen toch zeer spannende tijden.

‘Dit alles was natuurlijk nooit mogelijk geweest zonder de inzet van al jullie monteurs en mijn medewerkers’, aldus Nard.Nu terugkijkend is hij ondanks alle stress vanwege de ‘Corona Crisis’ heel blij dat hij heeft doorgezet!