Coffee Fellows - Halfweg

The Style Outlet “Sugar City” op het terrein van de Suikerfabriek van Halfweg is het eerste outlet winkelcentrum in de randstad Amsterdam. The Style Outlet bevindt zich naast station Halfweg en op slechts acht minuten met de trein van het centrum van Amsterdam. Dat is bijzonder, want alle andere outlet winkelcentra in Nederland bevinden zich buiten de randstad.

In het outletcentrum is een  mooie mix van premium brands, nieuwe merken en horeca waaronder Coffee Fellows te vinden.  Tevens gevestigde namen zijn onder andere G-Star, Karl Lagerfeld, Guess, The Kooples, Dstrezzed, S.Oliver, Petrol Industries, Geox, Sketchers, Nike, Adidas, New Balance, Salomon, O’Neill en Björn Borg.

Emondt- KMI kreeg de opdracht wederom voor een nieuwe Nederlandse vestiging van Coffee Fellows. Dit is inmiddels de 7e vestiging van de uit Duisland afkomstige koffieketen, uitgerold door de Nederlandse eigenaars van Coffee Fellows Karel de Lange en Chiel Beckmann.

Een waar succes met een prachtige sfeer en heerlijke koffie en aanverwante producten. Kosten nog moeite zijn gespaard om op deze prachtige locatie een evenzo geweldig koffieconcept  neer te zetten.

Wij van Emondt- KMI zijn er dan enorm trots op om hier een mooie totaal inrichting te hebben mogen realiseren.