Passend bij u , uw producten en uw klanten met als resultaat een winkel die klanten zien, waar klanten kopen en waar klanten terugkomen.

De productpresentatie heeft een eerlijke toegankelijke uitstraling. Klanten kunnen alles proeven, in alle rust winkelen en krijgen naar wens een professioneel advies van de food specialist. Elke vierkante meter is : puur - eerlijk - lekker!  Door structureel te presenteren zorgen wij, dat bij elke winkelbezoek het assortiment en de specialiteiten écht gezien worden. Met een duidelijk vertaald concept is doet de klant de juiste aankomen,  eet met plezier, geniet meer en komt graag weer terug in de winkel. 


'Het nieuwe verswinkelen'

‘Gemak en beleving bepalen de winkel van de toekomst’

Het eerste seminar van Emondt KMI over het nieuwe verswinkelen, dat op dinsdag 7 juli in The Lightboxx Nijkerk werd gehouden, is een groot succes geworden. Tijdens de inspiratiesessie bespraken slagers, visspecialisten, kaasverkopers en groentespecialisten hoe ze de toekomst van de versspeciaalzaken zien. Op het gebied van winkelinrichting kwamen er speciale wensen voor het nieuwe verswinkelen naar voren.

Klik hier voor het hele artikel


Peterse Kaas 
De Vershof Houten 

Zuivelhoeve
Arnhem

Peterse Kaas
De Clomp Zeist

Benieuwd naar meer projecten? 

Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.