Emondt KMI fresh food interiors speelt in op meerdere eetmomenten per dag. 

Een duidelijke productstructuur, productbeleving, goede prijsaanduiding, heldere zichtlijnen, snel kunnen kiezen; de consument vindt makkelijk de weg door de winkel. Een combinatie van bediening met zelfbediening zorgt dat elke klant zich happy voelt. Een duidelijke verkoopconcept, aangepast op meerdere eetmomenten per dag. Klanten weten wat en wanneer ze willen, wat ze gaan pakken, wat ze gaan eten, wat ze kopen en wat het kost. Een goede aankoop ervaring zorgt voor een terugkerende klant. 


Het nieuwe verswinkelen

‘Gemak en beleving bepalen de winkel van de toekomst’

Het eerste seminar van Emondt KMI over het nieuwe verswinkelen, dat op dinsdag 7 juli in The Lightboxx Nijkerk werd gehouden, is een groot succes geworden. Tijdens de inspiratiesessie bespraken slagers, visspecialisten, kaasverkopers en groentespecialisten hoe ze de toekomst van de versspeciaalzaken zien. Op het gebied van winkelinrichting kwamen er speciale wensen voor het nieuwe verswinkelen naar voren.

Klik hier voor het hele artikel


Banketbakkerij Oonk
Glanerbrug

Bakkerij Dunselman
Den Helder

Banketbakkerij Roos
Bergen

Echte Bakker vd Goot
Vriezenveen

EB Keurhorst  Apeldoorn 

Bakkerij van der Grijn  Gorinchem 

Bakkerij Ammerlaan 
Dorrestein

Bakker Allard
Drunen

EB van Ballegooijen
Veen

Echte Bakker Koenen
Huissen

Echte bakker Nales Winterswijk 

Bakkerij Verba
Brakel

Benieuwd naar meer projecten? 

Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen. 

 

 

Bakkerij Van der Meer Amersfoort 

EB van Benthem  Ootmarsum 

EB van Ballegooijen 
Veen

Bakkerij Vlot
Sliedrecht