Emondt KMI fresh food interiors speelt in op meerdere eetmomenten per dag. 

Een duidelijke productstructuur, productbeleving, goede prijsaanduiding, heldere zichtlijnen, snel kunnen kiezen; de consument vindt makkelijk de weg door de winkel. Een combinatie van bediening met zelfbediening zorgt dat elke klant zich happy voelt. Een duidelijke verkoopconcept, aangepast op meerdere eetmomenten per dag. Klanten weten wat en wanneer ze willen, wat ze gaan pakken, wat ze gaan eten, wat ze kopen en wat het kost. Een goede aankoop ervaring zorgt voor een terugkerende klant. 


Het nieuwe verswinkelen

‘Gemak en beleving bepalen de winkel van de toekomst’

Het eerste seminar van Emondt KMI over het nieuwe verswinkelen, dat op dinsdag 7 juli in The Lightboxx Nijkerk werd gehouden, is een groot succes geworden. Tijdens de inspiratiesessie bespraken slagers, visspecialisten, kaasverkopers en groentespecialisten hoe ze de toekomst van de versspeciaalzaken zien. Op het gebied van winkelinrichting kwamen er speciale wensen voor het nieuwe verswinkelen naar voren.

Klik hier voor het hele artikel


Banketbakkerij Oonk
Glanerbrug

Bakkerij Dunselman
Den Helder

Banketbakkerij Roos
Bergen

EB Van der Goot
Vriezenveen

Banket Rijkhoff
Amsterdam

EB Keurhorst  Apeldoorn 

Bakkerij Van der Grijn
Giessenburg

Bakkerij Ammerlaan 
Dorrestein

Bakker Allard
Drunen

EB Van der Goot
Vriezenveen

EB van Ballegooijen
Veen

EB Koenen
Huissen

Echte bakker Nales Winterswijk 

Bakkerij Verba
Brakel

Arts Bakkers
Gennep

Bakkerij Van der Meer Amersfoort 

EB van Benthem  Ootmarsum 

EB van Ballegooijen 
Veen

Bakkerij Vlot
Sliedrecht

Bakker Hilvers
Oosterbeek

Breimer's Bakkerij
Sneek

De Roset
Alkmaar

De Roset Tearoom
Castricum

Korenbloem & Schaafsma
Franeker

De Beerse Bakker
Middelbeers

Bakkerij Lakerveld
Wijk bij Duurstede