Emondt KMI fresh food interiors speelt in op meerdere eetmomenten per dag. 

Een duidelijke productstructuur, productbeleving, goede prijsaanduiding, heldere zichtlijnen, snel kunnen kiezen; de consument vindt makkelijk de weg door de winkel. Een combinatie van bediening met zelfbediening zorgt dat elke klant zich happy voelt. Een duidelijke verkoopconcept, aangepast op meerdere eetmomenten per dag. Klanten weten wat en wanneer ze willen, wat ze gaan pakken, wat ze gaan eten, wat ze kopen en wat het kost. Een goede aankoop ervaring zorgt voor een terugkerende klant. 


Echte bakker Keurhorst - Apeldoorn 

Bakkerij van der Grijn - Gorinchem 

Banketbakkerij Bos - Den Helder

Echte bakker Koenen - Huissen 

Echte bakker Nales - Winterswijk 

Bakkerij Van der Meer - Amersfoort 

EB Hans van Benthem - Ootmarsum 

Benieuwd naar meer projecten? 

Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.